Biografie

marvinsmithfoto

Biografie

Marvin Smith is een geboren muzikant. Het organiseren en de passie voor muziek zat er al vroeg in. Vanaf zijn 8ste levensjaar nam hij slagwerklessen bij Marcus Wiebenga en al snel bleek dat hij veel talent had. Vanaf zijn 15e speelt hij in verschillende bands en treedt hij op bij diverse evenementen.

Sinds 2015 heeft Marvin zijn eigen drum/percussie school in Nijkerk en biedt hij lessen voor zowel volwassenen als kinderen. Voor meer informatie?  neem gerust een kijkje op www.doubledrums.nl

Marvin Smith Music biedt u, samen met zijn getalenteerde band een divers programma voor kleine & grote evenementen. De muziekstijlen lopen uiteen van Dance tot Funk tot Soul en Pop dus voor ieder wat wils!

Marvin Smith percussionist wordt regelmatig geboekt voor naast een DJ in Clubs of bij een beachclub. Marvin werkt met eigen Dj’s maar is ook los te boeken!

Marvin Smith Music werkt met zijn eigen artiesten maar heeft ook gewerkt met o.a. 

Pearl Jozefzoon ,Wolter Kroes , LA The Voices, Wesley Klein, Thomas Berge, OG3NE, Jannes, Django Wagner, Vinzzent, Danny de Munk, Belle Perez, GENTS, Ray Klaassen, Roy van Iersel, Stanley Burleson, Dries Roelvink, Quincy, Wesly Bronkhorst,  April Darby, Roy van Iersel, Tino Martin, Ruth Jacott, Edsilia Rombley, Andre Hazes, Pieter van de Zweep,